سمبوسك بالخضار والجبنة
المقادير:
باكيت شرائح سمبوسك
¼ كيلو جبنة (أي نوع تفضّليه)
¼ كيلو زيتون أخضر شرائح
¼ كوب بصل أخضر مفروم
ملعقة كبيرة كزبرة مفرومة
ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
ملعقة صغيرة كمون مطحون
4 ثمرات جزر مبشور
الطريقة:
1- اهرسي الجبنة بالشوكة كويس، واخلطيها مع الخضار اللي عندك.
2- احشي السمبوسك بالخليط ده، ولفّيها على شكل مثلثات.
3- بعد كده ممكن تقلي السمبوسك في زيت غزير، أو تدخّليها الفرن في صينية، وتدهني السمبوسك من فوق بشوية زيت، وبعد كده حطّيها في طبق التقديم.. وبالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق